Perjalanan Cinta Ini

Daisypath Anniversary tickers

Kami Telah Bersatu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wan Khalish Haikal

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Wan Mawar Adawiyah

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, January 9, 2014

Wan Khalish Haikal Masuk Pusat Asuhan Tunas Islam (PASTI)

Assalamualaikum...

Hari ni hari update blog laju2 pastu sebulan dua senyap balik...hahahaha.kekangan kerja yang susah nak hupdate blog...

02hb Januari hari pendaftran dan pemberian baju dan beg sekolah haikal...siap ada beg baju sekolah semua, aku plak neves nak hantar anak aku g sekolah. Macam tak percaya anak iolss dah besar...

03hb Januari hari pertama dia, alhamdulillah masa nak hantar dia kena mandikan dia dulu siap2, so skrg jadual makin dianjak kedepan la, bangun kena lagi awal la kan. Tak kisah la memang tanggungjawab mak2 kan, tdo kan dia pun dah awal takut pagi2 menangis sbb tak cukup tdo.  0930 -1000 malam antara masa dia nak tdo la, esok pagi bangun memang ceria.



~ Comel anak mama, belajar rajin2 ye..hahahaha ~



~ Datang2 terus main, tanya itu untuk apa ini untuk apa, tanya nama orang lain..mmg bijak bercakap :) ~

Dia balik school je terus aku tanya dia soalan :P

Mama : Haikal cikgu ada pukul tak hari ni?
Haikal : Cikgu tak pukul tapi cikgu marah haikal.
Mama : kenapa cikgu marah haikal?
Haikal : sebab haikal tak nak mandi 
Mama : muahahahahahahahahahaaha:P

Mama: Apa nama Cikgu?
Haikal : Cikgu ecah (tak pasti adakah aishah atau isya..muahahahahhaha lagi :P)


~ 06.30 pagi dah kejutkan dia, kdg2 dia bangun sendiri pastu mandikan dia, hehehe ~

Notakaki : tak yah study hard sangat baru 4 tahun haikal :P.hahahaha

1 comment:

  1. Bestnya anak dh msuk sek, ank sy insyaallah thn dpn

    ReplyDelete

Tukang Komen :)