Cinta Halal Ini

Daisypath Anniversary tickers

Friday, April 1, 2016

Yeay dah ada bilik mainan :P

Assalamulaikum...

Mood berblog sudah mari, pastu senyap sepuloh tahun, hahahahaha :P

Dulu i olsss ada post pasal Ruang Mainan Vs Bilik Mainan masa tu tahun 2014, sekarang dah 2016 uolss, masa tu mawar 2 tahun skrg mawar dah 4 tahun, dulu dia bongsu sekarang dia tengah.hahahahahaha :)

Sapa yang pernah datang rumah aku, tahu la ruang tamu aku mcm tadika penuh dengan mainan,maklumlah rumah i comel je kikikiki, tp sejak melati dah mula merayap satu rumah aku kesian plak dengan mawar dia suka main playdoh tp aku dengan laki aku tak galakkan sbb takut belen2 palydoh tu melati masuk mulut.

So aku decide bile laki aku kemas bilik atas tu, aku nak angkut semua mainan dan jdkan bilik mainan.


~bayangkan ni yang 2014 punya, tambah 2016 tahu la mcm ne dah kan mainan budak2 ni ~


~nampak tak excited masing2, tak siap pasang lampu apa semua dah sepahkan playdoh hahaha, sian anak aku :P ~

~ Bilik ni asalnya ada katil bujang dan barang2 terpakai, so laki aku angkat katil tu g bilik satu lagi, dan barang2 terpakai tu laki aku buang je hahahahaha ~


~ bila ada bilik ni lantak korang la nak main playdoh, nak kemburkan lantak la, nanti kalau kembur2 sangat pun aku ttp jelah pintu bilik ni ~


~Yeay akhirnya ada bilik mainan :P ~



~ aku rimas plak tgk tent tu halang kitchen mawar tu so aku alihkan la ke belah kanan ~



~so ruang kat bawah tu lapang la sikit, jd ruang belajar plak hahahahahah :P ~


~ dulu kecik je, skrg dah beso dah masing2 ~

Notakaki : Melati nanti dah mula merangkak, alamatnya kena pasang balik pagar kat tangga tu :P


1 comment:

  1. Salam,

    My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@my.zalora.com

    Thanks :)

    ReplyDelete

Tukang Komen :)