Cinta Halal Ini

Daisypath Anniversary tickers

Monday, September 19, 2016

JOM EXPLORE DENGAN ANAK-ANAK DI LITTLE KINGDOM

Assalamualaikum.

Antara tempat-tempat menarik yang ada di Kuala Lumpur if nak bawak anak-anak berjalan I suggest pergilah ke Little Kingdom, sangat la berbaloi2 keseronakkan itu.

Little kingdom bertempat di Level 3, Maju Junction Mall.

Sapa yang pernah pergi hello kitty land, konsep yang cuba diketengahkan seakan2 sama.

Lebih kepada Edutainment.

Bayangkan anak-anak boleh duduk dalam ni sahaja dari jam 10.30 pagi sampi 6 ptg, memang aktiviti dia pack dan sambil tu diorg boleh g main, ada 2 playground kat sini, satu di tingkat bawah dan satu lagi di tingkat atas sambil2 nak tunggu class or show. Comel je lari2 dengan anak kejar time untuk kelas dan show... hahahaha. Balik tu dalam kereta mawar tdo smpi esok pagi keletihan punya pasal hahaha.


~ Family pakage untuk 2 dewasa 2 kanak2 RM200.00, melati foc ~




~ Dari pintu smpi ke dlm layanan staff memang tip top ~




~ Tgk time table dia penuh dengan class dan show, ada masa singgang sikit2 boleh mengelat g main kat playground ~









~ Yang ni paling fun aku rasa, ambik driving licence siap ambik gambar bagai ~ 


























~ Ni pun best amazon ride, memang aku naik sampi 3 kali benda alah ini ~












~ Bilik air dia pun lawa gile hahahaha ~



















































~ Talking tom house ni masuk JJCM ahad lepas ~










~ Bye -bye little kingdom, overall aku hepi sangat dan sangat puas hati dan anak2 aku paling fun, sesuai untuk anak2 kecil 12 tahun ke bawah aku rasa tempat ni. terbaik :)~

Nota Kaki : Little Kingdom Done!!!


1 comment:

  1. You have some really interesting blog posts on here! Glad I found it! I’m following you…Check out my blog if you get a chance! For more information visit k2 for sale

    ReplyDelete

Tukang Komen :)