Cinta Halal Ini

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, January 26, 2012

Terima kasih :)

Assalamualaikum...

Entry khas dari haikal untuk mak long & mak ngah nye...hehehehehehehehee :)


~Penuh dah gigi haikal, dah 8 batang dah & dah sangat suka berjalan di shopping compleks :) ~


~ Haikal pelik dengan kuching pemberian mak long :) ~


~ Mula suka dengan tarian kuching patah pinggang tu :P ~


~ Mata bolat ni skrg terlalu petah mulutnya, bercakap tak henti2 kalah si papa :), hai sayang nak ikut jejak langkah papa ke?:) ~


~ Apa la masalah kuching ni...hahahahahahaha ~


~ T-shirt dari maklong hasil pergi USS dan kasut dari mak ngah sbb hadiah setahun hari tu lambat bagi, tak pe & terima kasih sangat2! ~

4 comments:

  1. suruh haikal menari ala-ala kucing patah pinggang tu pulak..cute!!

    ReplyDelete
  2. hahahahahahahaha, kalau dia menari macam tu pza yang pecah perot kot :)

    ReplyDelete
  3. salam kenal...singgah n follow :)

    ReplyDelete
  4. Terima kasih sudi singgah n follow blog pza yang kuat sgt cite bab2 makan ni :-)

    ReplyDelete

Tukang Komen :)