Cinta Halal Ini

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 20, 2012

HM2 @ 21 Minggu :)

Assalamualaikum...

Terasa teringin nak update pasal HM2,hehehehehe boleh tak???sekejap je masa berlalu, kain2 baju kurung mulai tidak boleh dipakai, ketat dah :P, so kenalah selongkar baju2 mengandung dulu...hehehehehehe :)



PERKEMBANGAN JANIN DALAM KANDUNGAN MINGGU KEDUA PULUH SATU (21)-Perkembangan janin dalam kandunga yang kita dapat lihat, saiz janin sebesar buah pisang yang besar. Lemak berterusan berkumpul dan tulang-tulang serta otot-ototnya semakin hari semakin kuat. Perkembangan janin dalam kandungan pada masa ini agak perlahan tetapi jantungnya semakin kuat.
PERKEMBANGAN JANIN DALAM KANDUNGAN MINGGU KEDUA PULUH DUA (22)-Perkembangan janin dalam kanndunga pada masa ini kelihatan berkembang dengan sempurna. Tulang dalam bahagian telinga semakin keras, maka pendengarannya semakin jelas.


Kali ni mengandungkan HM2, memang bab minum susu susah, aku ada beli susu cokelat mana tahu boleh masuk kan, kesian baby kalau tak dapat zat...dulu suka sangat makan, skrg tak berapa kisah sangat bab makan2 ni, lapar takde selalu mcm mengandungkan haikal dulu...actually sangat teruja nak tunggu HM2 keluar, mcm ne la abg long mama tu nanti (hari2 dia kiss perut mama) :)

Next check up adalah next week sebelum horrey2 kat melaka untuk family day BPP, masih lagi dengan Dr. Maiyasah, insyallah next month jumpa semula dr. kaedah, tak kisah la mana2 janji sihat, insyallah & alhamdulilllah :)


~ Mama khalish mengandungkan adiknya yang kini mencecah 21 minggu, alhamdulillah, 1st day pakai baju mengandung ini semula:) ~

4 comments:

  1. 21minggu dah?cptnye masa..comei ibu mngandung ni

    ReplyDelete
  2. kak dina : tu la rasa macam sekejap sgt mengandung kali ke-2 ni..hehehehehe comel eh :P

    ReplyDelete

Tukang Komen :)