Cinta Halal Ini

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, March 15, 2012

Persiapan berpantang - Part 1

Assalamualaikum.....

Persiapan untuk HM2 tak lagi disediakan apa2 lagi, erm dah masuk 5 bulan, takpelah husben dah pun tahu & diajar tempat2 mana nak beli barang2 baby, incase tak sempat nak beli barang2 adik haikal, husben mak pandailah nak mencari kat mana...hehehehehehe. Tapi bile pk2 kesian adik haikal, tapi bile pk2 barang haikal ada lagi yang boleh digunakan, beli yang mana perlu je nanti:)

Actually set2 berpantang pun mak yang akan carikan, dia mesti cari yang kampung punya, jamu pun bancuh k, takde pil2 tapi sedap je....takdelah persiapan berpantang pun, cuma ada orang nak bg kita ambil jelah, lagipun aku memang guna param & pilis masa berpantang.....Lagipun dia kata banyak tak habis masa dia pantang dari tak digunakan camtu baik bg kat aku, terima kasih sangat2 mas  :)



~ Agak2 boleh jd mcm anak dara ke lepas ni...hahahahahahahaha:) ~


~ Param ~

Notakaki : Actually tak sabar sangat2 nak tunggu check up 28hb ni, tak tahu kenapa :)

2 comments:

  1. ila dulu x pakai pilis pon. huhu

    ReplyDelete
  2. hehehehe, sedap pakai pilis, kepala berangin n nyaman je :)

    ReplyDelete

Tukang Komen :)