Cinta Halal Ini

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, October 10, 2012

Peplum design dari oldblossombox :)

Assalamualaikum,

Fesyen peplum melanda, sapa yang tak tak tahu fesyen peplum tu ianya macam ni :




Aku kan suka ikut fesyen, memang jatuh cinta la dengan design peplum dan sewajibnya mesti nak jadikan koleksi dalam wardrobe ai :), sekali search2 kat OldBlossomBox ada juala peplum dress yang aku rasa kira ok lah harganya matchingkan dengan skirt dan bawal yang sangat cute ni,memang cun :P, kalau hantar tailor tak pasti dia boleh buat ke tak...So try dulu kalau sesuai baru buat desgin macam ni.


~ Dari depan, dia kembangkan sikit bahagian bawah ~

~ Dan bahagian belakang dia agak labuh ~

Notakaki : Rasanya design ni sesuai untuk org kurus & tinggi tapi bile nak tunggu semua tu kan, so beranikan diri je mencuba, baru enjoy!

2 comments:

  1. part begaya memang bagi kat dia ni :p

    ReplyDelete
  2. Mcm x kenal plak adik u ni :-) , kan I ni suka melaram:-)

    ReplyDelete

Tukang Komen :)