Cinta Halal Ini

Daisypath Anniversary tickers

Monday, July 29, 2013

Hari jadi mak :)

Assalamualaikum...

Sabtu lepas hari jadi mak.27 Julai.Nenek berkongsi bulan dengan Mawar. Happy birthday nenek, u the best mak & nenek in the world. We luv u until jannah :)

Bulan puasa tahun ni kami satu keluarga amalkan makan di rumah sahaja, memandangkan faktor usia anak2 aku, along & angah yang sangat lincah & ligat kami merasakan baik  & lebih selesa berbuka di rumah sahaja bagi mengelakkan berlakunya masalah2 di tempat makan nanti.  hehehehehehehe :)

Jumaat lepas pun g buka puasa ofis mak tak kasi bawak si haikal. Mak kata nanti dia tak selesa dan cepat boring sbb tahu la mcmne tempat buffet tu bukan ada taman mainan pun :P

So sabtu lepas along belanja nasi arab kegemaran mak dan angah belanja Carrot Kek kegemaran mak jugak :)


~ Cucu2 dia yang over excited :) ~




~ Antara menu, dan menu2 yang ditambah oleh anak2 sedara dia :) ~



~ Handbeg dari anaknya seorang ni, boleh pakai raya ni mak :P ~


~ kalau kat umah nenek benda ni je dia suka main, baju abang dia dah boleh pakai dah,hehehehehe :) ~

Notakaki: Pejam celik dah masuk hari ke-20 ramadhan.

No comments:

Post a Comment

Tukang Komen :)