Cinta Halal Ini

Daisypath Anniversary tickers

Monday, February 21, 2011

Perlu @ tidak???

Assalamualaikum....

Erm firstly nak panjatkan kesyukuran yang teramat sangat sebab penghasilan susu semakin positif, sejak dua menjak ni kuantiti susu makin naik, mcm hari cuti walaupun khalish dah minum masih ada lebihan susu untuk diperah..hehehehe..guna teknik tendum pumping mcm mama mia praktikkan tu :P....pastu dah tiga hari bekerja penghasilan susu makin banyak, sekali pump boleh dapat 8oz berbanding dulu 4 - 5 oz..alhamdulillah :)

Buat masa ni aku ada 2 BP...yang elektrik tu Spectra 3 dan yang manual tu brand anakku...aku lebih banyak gunakan yang manual tu sbb yang elektrik tu tiub dia tersumbat so tak sempat nak hantar repair kat fabulousmom....

So bile penghasilan makin banyak, so semangat makin berkobar2 la kan then terfikir beribu2 kali nak tukar BP Anakku tu ke BP Madela & Avent yang lebih berkualiti...

Tapi bile fikir2 perlu ke eh tukar BP manual tu???????????????

Notakaki : Rasa2 nak belikan warmer untuk pengasuh la...thanks sgt kat pengasuh yang sgt supportive...dia plak yang ingatkan aku "khalish kena menyusu badan atleast 6 bulan pertama agar antibodi badan dia kuat"...luv u la nenek salmah :P

1 comment:

  1. How are you going to replace it. I am willing to pay for rolex replica uk type of shipping. Please respond. I have been waiting weeks. Strap in leather is definitely an unusual move, but the use of alligator still lets the replica watches achieve a sporty look while maintaining the artisan niche luxury style. Beyond just the experienced can certainly be capable to distinguish some sort of variance the key furthermore bogus 2018 replica watches. This is a topic of justified frustration from a lot of rolex replica sale enthusiasts who simply want to pay a fair price for a watch they want but unfortunately hublot replica trends and inventory can make getting some models nearly impossible, and the recently introduced steel is going to be another impossible to find model trading at way above retail. Additionally, this is the also the first time that Rolex has produced a black and brown replica watches sale bezel.

    ReplyDelete

Tukang Komen :)