Cinta Halal Ini

Daisypath Anniversary tickers

Monday, December 12, 2011

Aktiviti riadah baru hujung minggu kami :)

Assalamualaikum..

Sekarang ini anak sulong kami wajib di bawa ke tempat itew sabtu & ahad (Actually mak bapak dia je yang over mewajibkan anak kami ni nak dibawak ke sini)...hehehehehe, seronok sangat kami melihat dia ketawa dengan gigi besar dia tu bila beriadah macam ni :)

Rasanya ramai mak bapak di luar sana yang melakukan aktiviti riadah hujung minggu dia pasti mcm kami, bila lihat si wan khalish haikal ni beriadah aktiviti macam ni terasa besar plak anak mama ni :)


~ Minggu ni naik Jeep, minggu lepas naik kereta biru :) ~



~ Dia jakun tengok break kaki kat bawah tu :P ~


~ Hahahahahahahahaha, seronok la tu...mana la kami yang excited nak bawak dia ke sini :) ~


~ Papa yang control kereta si mata bulat ni, kalau harap mama memang kelaut la :P~




~ Mama, haikal nak langgar ni :P ~


~ Mama, haikal nak lagi, lagi dan lagi :) ~

Lepas puas mainkan dia dengan benda ni, bawak dia ke taman ala2 i-city di JJ AU2, menggeletek nak turun dari dukungan papanya, terkangkang2 belajar berjalan,kadang2 dia duduk atas rumput tu, hehehehehehehe.... :)

Notakaki : Bila si mata bulat seronok main kereta remote ni, nenek dengan rela hati nak bagi besday present ni kat dia nanti bila pindah rumah baru, bolehlah bermain di laman tingkat 3 rumah comel kita tue :)

1 comment:

  1. I will express my opinion solemnly with watch two sonorous and replica watches forceful words. Really, I can think what I watch is more suitable than a man, the woman he would not let him wait, punctual man definitely needs a good watch replica watches sale man will take a stroll around the clock. To urge his men to grow up as a good man, send him a watch audemars piguet replica is better. Men appearance and internal from different angles to show male charm, complement each other, indispensable. Therefore, a good man is rolex replica sale always used to constantly improve their appearance at the rolex replica sale same time, do not stop their deep inner world.

    ReplyDelete

Tukang Komen :)