Cinta Halal Ini

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 22, 2011

JJCM # Cosy Place #

Assalamualaikum & Alhamdulillah :)

Mata sangat layu skrg akibat kekenyangan, suami nak belanja staff2 dia sbb "dpt rezeki bergolek" hari tu :), so aku sebagai wife tersayang dia kenalah join dia sekali, hahahahahahahaha:)

Mula2 diorg pilih nak g "4 season" tapi last2 dah gulung tikar rupanya restaurant tu jd "kayu manis", terus teringat "Cosy Place" area2 situ, so lunch situ je, betul2 sebelah mom little ones wangsa maju  :)





~ Antara menu2 nya, harganya agak mahal sedikit tapi sekali sekala mencuba apa salahnya kan :)~


~ Staff2 suami :) ~


~ Officemate cum Roomate :P ~


~ Excited nak order :) ~


~ Wif my officemate too :) ~

 
~ Comel kan tempat panasakan bdan ni :P ~



 ~ tempat dia memang best, sedap je mata memandang :)~


~ Wif my chinta hati :) ~



~ Aku plak yang over, biasalah aku kan memang selalu HOVER :P ~


~ Kek tiramisu pilihan i :) ~


~ Pilihan kak nor :) ~


~ Pilihan Aida ~



~ Pilihan Pza :P ~



~ Pilihan Nana, lawak ok :P ~


~ Pilihan Suami ~


~ Di luar, before balik :) ~


~ First tyme mencuba di sini, service tip top, makanan pun fresh, harus cuba!!!!!!!!!!!!!!~

2 comments:

  1. leh masuk dlm list JJCM..hehehe

    ReplyDelete
  2. harus2, sedap & romantaik untuk pasangan pengantin baru & lama juga :P

    ReplyDelete

Tukang Komen :)