Cinta Halal Ini

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 14, 2011

Wordless Wednesday # Ombak Rindu #

Assalamualaikum..



Tentu ramai dah tengok, i know2!!!!aku je yang ketinggalan :P...my BFF jangan lupa booked movie ni untuk date kita jumaat ni taw...I really miss  u:P(Padahal umah dokek ajo dan pada teman2 yang lain kalau rasa nak join sila ambik cuti pada bos anda dan mohon cuti pada suami u"oll juga :P),banyak sangat story nak share ni, excited!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Notakaki : Thanks a lot suami kerana sentiasa memahami & membenarkan sang isteri  tersayang berhibur sekali sekala bersama teman2 tersayang, luv u so much sayang :)

6 comments:

  1. ala nak itot juga..hehe..
    best citer ni..cik lin tu nnt msti nangis nengok..hehe

    ReplyDelete
  2. x lepas cuti lak..baru je cuti kawen..hukhuk..n.time leh la join..:)

    ReplyDelete
  3. hehehehehehehe, ok@ anytyme pun boleh jah :)

    ReplyDelete

Tukang Komen :)