Cinta Halal Ini

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, January 31, 2013

Family Dinner # The Ship Kampung Baru #

Assalamualaikum...

Agak lama rasanya kami sekeluarga tak makan luar bersama, mcm hujung minggu lepas along belanja nasi arab tapi tapaw je, yelah memandangkan anak aku sejak dua orang dan anak2 diorg pun dah start melasak, memang agak rumit nak makan kat luar, tonggang terbalik restaurant orang...hahahahaha

Semalam bincang punya bincang kami semua makan kat the ship kampung baru, plan asal kat bukit cheras tapi memandangkan anak2 diorang esok sekolah tak yah g jauh2...

Terlalu menampakkan aku dah lama tak jejak the ship ni sampai lupa nak masuk lorong mana, nasib la handal jugak jalan kampung baru. Al-maklumlah ai kan sekolah kat situ aja...


~ Curi dari instagram papa, aloaloalo comel molek! :P ~


~ yeayhu, family kami :) ~ 


~ Tukang huru hara kan keadaan :P ~


 ~ Menu ~



~ Duk sebelah mama, senang mama nak suapkan makan ~




~ Orderkan spagheti untuk kanak2 ~




~ Hot dog ~




~ Menu pilihan ramai chicken chop (masih tak dapat mengatasi fullhouse, paling sedap buat masa ni) ~




~ Chicken merryland, aku nya :P ~



~ Lamb chop ~


~ Deer steak (kenyal!!!)~

Notakaki : Boleh la :P

1 comment:

  1. It is created with excellent techniques to be charming and durable. What is more, it will just reflect the sense of your fake watches and your passion about life. There is no use of talking about fake rolex sale as everyone knows what is a Rolex. This is a must for a successful person like a prestigious car, a big house or a golden Parker pen in the pocket of an Armany suit. If you are willing to achieve this image you may start from replica watches sale. You will never regret doing as a copy Rolex repeats every feature of the genuine Rolex. The replica Rolex quality is comparable with that of the original. More too that in our store you can choose from the wide variety of rolex replica sale to find the one that will fully correspond to your personality. So purchase replica watches sale and make the fist step on your way to the dream. Looking for an affordable Replica Rolex Daytona watches which is exactly copied from authentic Rolex Watches. Fake Rolex Watch is available on replica watches sale just for you. It is created with excellent techniques to be charming and durable. What is more, it will just reflect the sense of your style and your passion about life.

    ReplyDelete

Tukang Komen :)