Cinta Halal Ini

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 8, 2013

Mucha Day Out!!

Assalamualaikum...

Ahad lepas mucha2 plan ajak hang out, tanya dengan suami dan dia izinkan dan dia kata akan jaga anak2 sendiri je masa aku keluar tu, Alhamdulillah, I know my husband very understanding :)


~ All the girls dah plan untuk ada party sempena aizan nak kawin, ala takde la party pun saja gedik2 jumpa sbb dah lama gila tak jumpa ber5, best kot dpt  jumpa sbb even duk dekat2 mesti tak leh berkumpul mcm ni, fuhhhh!!!..mucha2 ai ni memang kreatif2 belaka dari sek men lagi :P, invitation card from neena :) ~


~ We all not available lagi ok :P, dua event terdekat engagement mucha_neena 12hb ni & si mucha_aizan wedding 26hb ni ~



~ Thema candy ok, baju mesti hitam...aku memang dah tak sesuai la nak pakai seluar blocking colour ni, aku pakai blaus & skirt je dari colourcycle, suka skirt2 dia manis2 je..korang tengok aku paling gebu antara kawan2 aku lain so betapa slim nya mereka ini  ~


~ Alhamdulillah kyn pun dah bertudung kini :) ~


~ Kawan masa wangi dan masa busuk, saya kamu bangat! ~


~ Party candy, manis bangat!..sapa kata berparty tak boleh sopan :) & yang penting kita tahu batas dan adab tak kira la dah jadi bini orang @ anak dara, memang sungguh seronok dan rasa best sangat2 dpt jumpa2 diorg walaupun have "some" fun only 3 hours tp memang seronok bangat! ~


~ Wif neena yang gojes, kenapa neena terlalu gojes ha!!!! ~


~ Cute bangat! ~


~ Best wishes from us, 10 tahun telah bersama :) ~

Notakaki : Actually kul 3 ptg tu lepas balik dari party aizan plan nak celebrate bufday anak kawan kitorg, tapi last minute dia col kata wife dia tumpah darah... Allhamdulillah tak gugur dan dia tak perasan pun wife dia hamil 2 bulan...congrate friends!!!...Tq  alot hubby jaga anak2 masa mama keluar tgh hari tu dan malam tu aku demam plak dan suami tanpa sedikit pun mengeluh menjaga aku dan anak2...so touching!!!! tq hubby...love u very2 much!...Skrg pun demam rupanya tonsil, so dapatla  mc 2 hari, ok la nak rehat btl2 sbb keluarga memerlukan aku :)....

2 comments:

  1. wah bestnya.. boleh party2 dengan kawan2.. sporting habis ada tema2.. :)

    ReplyDelete
  2. mama leen : ngeee memang sangat2 best!

    ReplyDelete

Tukang Komen :)