Cinta Halal Ini

Daisypath Anniversary tickers

Monday, February 18, 2013

Repeat JJCM #Jombali# #Sabarestaurant# # Aroma ikan bakar, jeram#

Assalamualaikum...

Dari hari jumaat tu makan besar, membesar la plak aku kang :P, jumaat lepas masa lunch ikutkan nak makan dim sum, tapi susah nak cari tempat best last2 kami lunch di jombali. Ini kali pertama makan kat branch di setapak selalu makan kat care4 wangsa maju je...



~ Hari jumaat lepas berpeplum..ngeee :P ~




~ Menu kami, ni separuh je, separuh lagi tak tengok...memang best makan ramai2.macam2 boleh rasa :) ~


~ Lunch dengan mereka, sorry kak ina tak de dlm gambar :) ~


Malamnya plak berjanji dengan family nak makan kat saba' restauran... Act ada makcik ,kakak sepupu dan mak mertua angah dtg dari kampung. Belanja mereka makan makanan arab sebab tak penah rasa katanya, ada duit lebih apa salahnya belanja keluarga makan besar, besar jugak pahalanya kan :)

Aku dah banyak kali makan makanan arab ni so tak kisah sgt, menu dia pun rasanya semua dah rasa...so takde la edisi JJCM sangat :)



~ Keluarga besar kami ~




~ Nasib duk kat private room dapatlah melasak budak2 ni ~






~ Antara makanan kegemaran aku ~


Sabtu petang plak, mak buyung nak belanja makan kat jeram. Aroma ikan bakar mungkin mengidam kot siap tempah tempat lagi...




~ Jalan lenggang je ke jeram ~



~My doll dah 7 bulan..oh yeah! ~



 ~ My doll with pakchu ~




~ Makan ramai2 ~



~Ikan cencaru untuk mak, mak ai tak makan ikan besau2 :P ~



~ Antara lauk2 ~


~ Aku bukan penggemar ketam :( ~ 




~ haikal sibuk nak main pedang ~




~ Melayan abang ngah makan :P ~



~ Ngan nenek ~



~ papa wif haikal ~
~ Angah yang comel, susah nak jumpa orang yang benar2 ikhlas bahagia bila bersize 'plus', angah satu2 nya....aku & mak buyung :)...tq angah & along belanja kami makan :) ~

Notakaki : Along makan puas2 ye, ngah mengandung ni tak yah pk nak jg bdan :)

2 comments:

  1. PUAS ATI MAKAN TMPT SEDAP2 NI...

    ReplyDelete
  2. wan afzan : hee betul tu, penat2 keje kdg2 apa salahnya makan sedap sekali sekali bersama keluarga.

    ReplyDelete

Tukang Komen :)