Cinta Halal Ini

Daisypath Anniversary tickers

Monday, February 25, 2013

Terima Kasih yang baik hati :)

Assalamualaikum...

Semalam berjanji nak jumpa idora kat sogo sbb nak hantarkan baju peplum yang diauter dan ambik barang aku dari dia...

Sebelum tunggu dia, kami laki bini minum2 dulu kat kafe kat LG sogo tu, laki aku belikan haikal teh o ais tapi aku suh dia ambikkan tutup air tu sedang dia ambik tutup air tu mawar tercapai air tu dan tertumpah. Aku pun terus capai wrislet aku dan bawak mawar ke toilet untuk basuhkan diri...

Keluar je dari bilik air, idora pun sampai dan paling best aku lupa bawak peplum dia, so aku kata balik umah aku then aku drop dia balik kat lrt sentul...

~ Yeay jumpa mummy idora :) ~


~ Mawar seronok ~

Balik umah aku sekejap, lepak2 sbb lepas tu aku ada janji plak dengan mummy lin & mummy yan nak lunch lgpun mummy yan nak jumpa mawar...Lepas siap2 nak keluar tu aku cek2 wrislet aku takde, aku sengih lagi idora yang panik habis dan aku rasa aku tertinggal dalam toilet sogo atas tong sanitary tu masa nak bersihkan mawar....apa lagi bergegas ke sogo dengan suami & idora dah membebel2 dalam kete. fuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

Sampai sogo je tanya dengan makcik jg toilet tu "ada nampak dompet warna pink tak cik", makcik tu terus jawa "makcik puas cari sapa punya, tadi ada orang jumpa & makcik dah pulangkan kat reception"..ya allah terima kasih makcik, terima kasih pada orang yang baik hati tu, sesen pun dia tak ambik dalam purse aku tu....terima kasih sangat, saya akan doakan kesejahteraan puan!!!

Last2 hantar idora balik ke sogo, lawak ok. Ok thanks jugak suami layankan si isteri punya tabiat pelupa ni :)

  
~ Alhamdulillah, masih banyak lagi orang yang ikhlas skrg :) ~

1 comment:

  1. When viewing rolex replica watches, you should take into consideration the band, as well as the face of the watch. The band or strap can make a striking difference in the watch's appearance. Normally hublot replica are either made out of leather or metal. Some people find leather more comfortable, but it wears out after tag heuer replica uk and must be replaced. Leather bands are generally preferred by people who like a low key appearance. Some individuals rolex replica sale opt for leather because metal is harsh on their skin. Metal straps, which usually need to be fitted by adding or subtracting links, can be crafted out of replica watches sale silver or titanium. What kind of strap you choose will depend on your tastes, or that of the person you are shopping for. Designer watches can look amazing with any kind of strap, however the look will be replica watches sale different based on the type you select.

    ReplyDelete

Tukang Komen :)