Perjalanan Cinta Ini

Daisypath Anniversary tickers

Kami Telah Bersatu

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wan Khalish Haikal

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Wan Mawar Adawiyah

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Monday, April 25, 2011

Majlis Aqiqah Wan Khalish Haikal, Mohammad Danial Harith & Arianna Yasmin

Assalamaualaikum...

Firstly nak ucapkan bebanyak terima kasih pada sesiapa yang sudi menghadiri majlis, yang penat lelah bergotong royong, melapah, memotong, dan memasak semalam...thanks bebanyak...masa aku kawin aku buat katering, tapi majlis aqiqah buar gotong royong...laki aku kata seronok gotong royong mcm kenduri kawin plak, memang sangat heppening :)...mana tak nya seekor lembu...tapi share satu family,tu yang buat seekor lembu tu....kalau setakat khalish seeorang tak de la buat smpi seekor lembu...hohoho

Alhamdullilah majlis berjalan lancar & tetamu tak putus2 yang datang, pada sedara mara, kawan2 di rumah, kawan2 di sekolah, kawan2 di PUO, kawan2 & bos2 di MAIWP , kawan2 suami, thanks alot...alhamdulillah murah rezeki....biasalah mana ada kenduri yang perfect adalah cacat celanya harap dapat dimaafkan & mana yang tak terlayan tu maaf ye sebab banyak plak tetamu yang datang malah kami sekeluarga sangat berterima kasih & mengalukan kedatangan semua..

Majlis berendoi hanya khalish & harith je sbb arianna dan buat lagipun dia admit wad..kesian dia tak dapat nak join :(

Aturcara majlis pada Majlis Aqiqah :

10.00 pagi - 11.00 pagi - Marhaban, cukur jambul dan berendoi.

11.00 Pagi - Tahlil buat arwah ayah dan sedara2 yang lain...

12.00 - 5 petang - Jamuan Makan

 Pelamin Deco oleh Kak Mimi


Makanan : Masak oleh persatuan penduduk

Macam2 nak cite tapi tak tercerita, huahuahuahuahua so Jom jelah layan picture Majlis Aqiqah Si Alish & Harith ni 


~ Wan Khalish Haikal, insan yang diraikan semlam..mama & papa love u sayang :) ~


~ Pelamin untuk khalish & harith~



~ Khalish & Nenek salmah...ni la yang dok jaga dia masa mama g kerje :) ~



























Notakaki : Disaat kami sekeluarga berkenduri kendara, nana admit di hospital...semoga nana cepat sembuh ye sayang =)

No comments:

Post a Comment

Tukang Komen :)