Cinta Halal Ini

Daisypath Anniversary tickers

Friday, June 17, 2011

Trudy & Teddy buat si cilik :)

Assalamualaikum...

Waktu rehat pada hari jumaat akan diisi dengan aktiviti yang begitu menyeronokkan...hehehehehe...esok nana (anak buah aku, adik kepada yasmin nak celebrate hari jadi dia yang pertama!!!)...patutnya 20hb Jun, tapi sapa nak sambut isnin tu kan lagipun nak buat majlis kesyukuran & doa selamat sikit untuk dia esok :)



so pergi la cari2 hadiah untuk dia...dalam kepala otak aku ini, baju, baju & baju...malas nak pikir yang lain...aku suka beli baju kat trudy & teddy ini...boleh katakan ada jugak baju khalish tu aku beli kat situ, masa majlis aqiqah dia pun aku beli kat situ. & baju jalan2 dia pun ada la 2, 3 helai, nak beli semua kat T&T ini pokai mak bapak ko khalish :)...aku beli kat parkson, the mall je...senang, dekat, tak jem dan kurang orang!



So Jom kita cari mana yang sesuai untuk si nana ni...

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




Rambang mata tak???, geram ok tgk baju baby girl2 ini...hot2!!

Lastly aku decide belikan baju & seluar ranggi, malas skirt2 ni dah biasa kot...Ok tak ini untuk si nana tu :P...ikhlas dari pak uda, mak uda & adik khalish mata bulat :P
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


~ soft pink!~

 ~ Ranggi!, i like ~

Notakaki : Dapat jugak belikan khalish baju & short pants tapi bukan T&T :P

3 comments:

  1. kalau geram kat baju baby gurl cepat la bg si mata bulat tu adik gurl2..hihi

    ReplyDelete
  2. haha..btol2 tu nat..aku sokong..!!!

    ReplyDelete

Tukang Komen :)