Cinta Halal Ini

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 21, 2012

Woorless Wednesday #Mengidam yang melampau#

Assalamualaikum...


~  Lauk feveret ai kalau pergi kedai feveret we'all kat bangsar, tak bandar la wei makan singgang, jering, budu&tempoyak :P (aku anak kampung) ~


~ Saya suka makan lempeng, tiap2 petang saya makan lempeng (terlalu taksub dengan lempeng buat masa ni), nak nak try buat dalam pan taffel yang kecik barulah rasa macam makan pancake :P~

Notakaki : mengidam tak bermaksud mengandung, mungkin sbb lepas pantang jd kuat makan(sbb ai kan ibu menyusu so jangalah pelik sangat) :)

1 comment:

  1. We love coming to her website for a touch of clip in hair extensions inspiration and to plan our own dream hair extensions uk look. Hold your hair extensions on the wand for just a couple of seconds and release. You should have a fantastic tight spiral curl. Finally, curl your top layer of hair extensions uk in just the same way, always curling away from your face. Get started by brushing through your hair extensions uk so it is nice and smooth. Then grab your curling wand and curl some hair extensions uk sections of hair extensions to add some texture and volume to your mane hair extensions. Take your hair grips and randomly grip your top section of hair into your mane so all of your remy human hair extensions is flowing down your back in one gorgeous messy tumble. Start by applying your pigmented highlighter to your hair extensions uk before adding your glitter pigment over the top. If you want to leave it there you can, but we reckon the more sparkle the brazilian hair extensions.

    ReplyDelete

Tukang Komen :)