Cinta Halal Ini

Daisypath Anniversary tickers

Friday, November 30, 2012

Dah lama...

Assalamualaikum..

Dah lama tak jumpa Lin, yelah skrg lin keje shift skrg, aku plak dah duk area lain memang jarang jumpa, kalau jumpa pun sebab selisih nak anta si mawar&haikal dan dia baru balik shift malam...Dah macam burung hantu dah siang tdo malam jaga :P

Dahla lin nak kawin bulan depan, satu hapak aku tak tolong dia..Serba salah sangat, masa aku kahwin, tungkus lumus kot...macam2 dia buat masa wedding aku, dari awal sampai menghantar umah suami aku, semua dia ada...:(

So bila diri debelenggu rasa bersalah, aku sms dia tanya bila dia cuti so aku boleh dtg umah dia, kebetulan selasa lepas dia cuti, tengok ruang tamu dia dah penuh dengan goddies & kad kahwin macam ms dia buatkan goddies aku dulu...touching plak tetiba :(, sorry lin....

Aku dah pesan n mintak izin suami aku, lepas ambik mawar nak lepak umah lin....ngee:), sempat sampai makan malam la sebab mak dia kata aku dah lama tak makan kat umah dia(dulu lepas spm aku rajin makan kat umah dia, kikikiki)...

~ Yeay dapat makan kek batik cik tinah ~

Pastu sesi berborak2 mcm dah lama gila tak jumpa (memang lama pun), tp selalu bersms...
tanya pasal pengapit, nasib ada kawan dia anak dara nak jd pengapit, kalau tak dia nak suh aku!!!boleh tak mak dara nak duk atas pelamin...adoyai lawak tau ko ni lin....pastu nanti ai ditugaskan menginaikan dia, yeay dapat pakai inai, dan masa nikah dia nak aku ada sebelah dia, touching balik :(, inysallah lin....

~ Tengok!kad kahwin ko aku lekat kat workstation aku taw ~

Notakaki : Tak sabar nak tunggu wedding my bff :)

1 comment:

  1. This month we get some vintage remy human hair extensions from hair extensions, then take a peek at the fiery red hair extensions trend and ask. Dot small amounts of smoothing serum onto your hair extensions uk and apply it to the hair extensions uk of your human hair extensions. How much do you spend on your hair extensions. Now, release your top section of hair and give it some volume by pushing against the micro loop hair aextensions with your comb. Each month we pick our favourite posts from the best long hair bloggers on the web, all to keep you up to date and looking great. or some of us 2018 was a tricky year, and for most of us remy human hair extensions was a very surprising one. But whatever your outlook, there also been plenty of brilliant stuff to happen, and lots of amazing human hair extensions creativity to keep up with too.

    ReplyDelete

Tukang Komen :)