Cinta Halal Ini

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 19, 2012

Walimatul Urus Lin & Anip #Malam berinai#

Assalamualaikum...

Semalam malam keramat buat lin...Hahahahahaha, keramat la sangat.Yelah inai malam pengantin kan.Wah excited kami berdua sekawan menginaikan diri masing2 & mula2 Jijah pun join last2 dia kena balik sbb qaisara dah merengek sampaikan tak sempat nak bergambar bagai, hahahahahahaha. Dulu masa aku kahwinkan si lin la yang inaikan aku  sampai tertidur2 la.Sekrng masa dia plak, aku kena inaikan, tapi tak boleh la tdo dgn dia sbb ada anak2 di rumah.

Si lin tengah berdebar2 menunggu hari esok, rehat cukup2 sbb esok hari bahagia kamu :)


~ Sahabat susah dan senang, ketawa dan menangis, baik dan gaduh  aku bakal diijab kabulkan esok...wa.......Kena paksa pakai inai, ern ikutkan jolah :P~
~ Malam yang akan dijadikan kenangan buat dia ~

Notakaki : Masa inaikan lin, haikal ada dengan aku. Pitam aku duk menginaikan lin, dia duk melasak...hahahahahaha.

No comments:

Post a Comment

Tukang Komen :)