Cinta Halal Ini

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 6, 2012

Hadiah dari hasben :P

Assalamualaikum...

Tengah hari td baru je tanya dia nak masak apa la untuk dinner ni....Pastu td dia col "buku dah sampai", aku ckp "buku apa, bila masa plak suh beli"????, hasben i memang gemar membaca dan selalu beli online ajehehehehehehehe:P


~ Awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww!!!, sumpah tersentuh ok!~


~ hahahaha, hadiah dari hasben sejak dua menjak bini dia rajin memasak...bila rajin maka jadi lah pandai kan, memang saya akui saya bukan jenis orang yang pandai masak :) ~


~ Tebal ko!!!, kalah novel cinta kak niza :P ~

Notakaki : Thanks sangat2 ye, nanti bila i cuti bersalin, u pun boleh pakai jugak buku ni :)

7 comments:

  1. woweee..bestnya dapat hadiah!!
    saya pon x pernah ada buku masakan.
    kene mintak ngan hubby jugak ni

    ReplyDelete
  2. Hahahahahaha, pza sebelum ni search tenet je, skrg ada buku buntang plak mata tgk banyak sgt menunya :-)

    ReplyDelete
  3. nmpk gaya nye pn.piza mmg kene msak everyday la nih...buku menu dah setebal novel ali setan kot..hehe...

    ReplyDelete
  4. Wah,tebalnye kitab! Hehe...

    ReplyDelete
  5. eijah : hahahahahahaha, lagi tebal dr novel kot :P
    cik ct : tahu takpe :P

    ReplyDelete
  6. Tajuk buku tak bleh tahan.. "Pandai memasak".. dah tentu mummy bakal jadi chef yg terror tuk famly nnti ni.. amin

    ReplyDelete
  7. acik mano : Amin:), jd masterchef untuk keluraga lagi hebat kan :)

    ReplyDelete

Tukang Komen :)