Cinta Halal Ini

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, June 2, 2012

Mamy & Baby Expo @ PWTC ~ 01-03 Jun ~

Assalamualaikum...

Asal ada expo je kat pwtc kalau memang aku berminat mesti pergi, nak2 baby expo...niat di hati nak balun beli semua barang2 yang aku dah list untuk HM2 ni :)


~ Expo ni kat hall 1 sbb hall 2 ada renovation expo ~


~ Antara brand2 yang ada, abaikan minah kat sebelah tuh :P ~


~ ada butik mum dreams, nak cr baju bf ke, pump ke, ada kat sini ~


~ Tipu lah kalau bila Dr. maklumkan anak bakal lahir ni perempuan, mamanya wajib rambang mata dengan warna ini :) ~



~ Mak buyong sibuk memilih baju ~



~ Ini je yang dapat rembat, niat nak beli pampers, tilam, pencuci tp banyak brand takde la :( ~


~ bedung dan barut untuk adik ~


~ Si abang tolong mama kemaskan barang si adik :P ~

Notakaki : Masih berkesempatan lagi bagi sesiapa nak pergi ke expo ini :)

2 comments:

  1. W'slm.nak kata murah sgt tu takde la, tp boleh la dan biasa2 je:-)

    ReplyDelete

Tukang Komen :)